donderdag 30 augustus 2012

Babyhap

Nu de brok uit mijn keel verdwenen is, dankzij de antibiotica en een redelijk enthousiaste Parapol na zijn introductiedag, heb ik weer een nieuw probleem.
Mijn tong, verhemelte en lippen liggen zo'n beetje open. Net alsof de hele boel verbrand is. Eten doet gewoon verschrikkelijk zeer. Ach, dat is echt niet zo erg, ik val er lekker wat onsjes van af, maar af en toe wil ik toch wel wat binnen krijgen. Dus eet ik yoghurt, zachte pasta en banaan. Echt babyvoer. Het brood dat wij eten, ook wel biovies genaamd, is amper weg te kauwen. Stiekem verlang ik naar een zacht wit casinoboterhammetje met honing, maar laat de Polletjes het maar niet horen.

9 opmerkingen:

marion zei

gewoon een keer halen zo'n witte tostiboterham.........verwen jezelf

Mama Maai zei

Oh meid, sterkte....

Anoniem zei

Hoi,

Heb je dit gemeld bij de huisarts? Mogelijk krijg je er iets voor, dan gaat het allemaal net iets sneller.

Sterkte hoor!

groeten van Marijke

Gerd@ zei

Nou in deze situatie zou ik zeker voor een wit broodje met honing gaan hoor je mag jezelf best eens verwennen ... beterschap ...

Groetsss Gerd@

Tineke Plooij zei

Bestaat daar geen zalfje voor? Laatst had mijn dochter ook pijnlijke open plekken in haar mond, dankzij een virus van haar peuterdochtertje, en voor de open wondjes en dergelijke kreeg ze toen een zalfje voor in de mond.

Inge zei

Klinkt niet leuk .... beterschap!

Judith zei

hup morgen wit brood halen...bio komt volegn de week wel weer...

CdeV zei

weet je wat bij mij in dit soort situaties altijd als enige zonder pijn door mijn slokdarm ging? Bessola!!! Errug he. Maar heus waar - pijnloos, koel, vol met goeie dingen (fruit, koolhydraten) en dus dan accepteer je heel wat qua smaak. ja, ik dan. probeer het? en beterschap...

Anoniem zei

klingt helemaal niet leuk....beterschap!!
Doei,
Jojo