donderdag 7 juni 2012

Wat doen we met de melktandjes?

Kunstpol ruimde zijn kamer weer eens op. Dat is eigenlijk altijd nodig, want Kunstpol is de ergste rommelkont aller tijden. Telkens ben ik bijna tevreden over het resultaat, maar meestal is het binnen een uur wéér hard nodig. Die rommel ontstaat gewoon spontaan, daar. Eigenlijk heel wonderlijk. Hoe minder spullen op die kamer, hoe beter. Dus reduceren we stukje bij beetje de inhoud. Maar dat is lastig, want we bewaren allemaal graag van alles, en Kunstpol spant daarin de kroon.

Gisteren kwam Kunstpol beneden met zijn potje met melktandjes. Die mocht wel weg, vond hij. En ik vind dat eigenlijk ook, of ben ik nu een ontaarde moeder? Ik ben in elk geval niet van plan er een ketting van te laten maken....

10 opmerkingen:

tisv@nJikkes zei

Eh, nee, dat zou ik ook niet doen. En een ontaarde moeder ben je niet hoor!
Ik heb mijn melktandjes nog wel...ergens ;-) het aantal kiekjes heeft zich inmiddels verdubbeld..zijn allen in tweeën gebroken.

merula zei

haha! Volgens mij had je het ook niet goed begrepen toen die kids dan vroeger dat tandje onder hun kussen leggen voor de tandenfee had je die gewoon meteen mee moeten nemen! Had je nu geen probleem gehad ;)

Karien zei

De enige melktandjes die de Achterbergen nog hebben, zitten in de kaken van de jongste telgen. En daar zijn we heel content mee.

Trudy zei

Eh ja... Ik vond laatst met eenkastjeperdag een doosje melktandjes. Geen idéé van wie van de drie deze waren :o

Mrs. T. zei

Nee, bewaren zoiets!!!

Inge zei

Ik heb ze opgeplakt

CdeV zei

ik gooi ze systematisch weg onder het mom van tandenfee. wat moet je met die vieze dingen, enzo :-)

nicolette zei

:-) wij zijn net deze week begonnen met de eerste tand van de jongste er uit. En ja, hier worden ze ook keurig in doosjes bewaard. Vinden de kinderen zelf heel leuk. Maar ik vermoed dat ze ook hier over 15 jaar in de vuilnisbak verdwijnen. Ach, ze nemen gelukkig niet zoveel ruimte in... Dus gooi die van Kunstpol maar lekker weg. Weinig kans dat iemand er ooit nog iets mee gaat doen. Of had je een act met melktandjes in gedachten voor op zijn bruiloft? O nee, wacht, bewaren die tandjes. Kan je ze gebruiken voor een surprise in een periode dat hij ergens "zijn tanden in moet zetten" of als hij zich ergens "in heeft vastgebeten".

clair1991 zei

ik heb ze altijd gewoon weggegooid.. nu braken ze gelukkig vaak op school...:)en ontaard.. nee hoor.. je houd ook van ze als ze een kunstgebit hebben immers?

Anoniem zei

Niclette heeft groot gelijk, niet weg doen hoor, ik dacht ook dat ze later een mooi voorwerp zullen kunnen zijn,voor act, (als hij gaat trouwen??).
Ik wou dat ik ze had bewaard van de 3kinderen.
Ze zijn nergens te koop,ze zijn uniek! nou dan?
maomi