maandag 4 juni 2012

PUBERS!!! (aflevering 476)

Dat je een moeilijk telefoongesprek zit te voeren, dat je al een week voor je uit hebt geschoven,  maar dat je vannacht dacht: Nu Moet Ik Het Gewoon Doen! en dat je dus vanmorgen ein-de-lijk aan het bellen bent en het lukt en je snapt het geabracadabra ook nog 's redelijk/voldoende/goed en dat dan die puber die Hele Dagen Niets Te Doen Heeft omdat hij examen heeft gedaan en nog geen vakantiewerk heeft omdat hij daar te lui voor is en nog geen zeilweekje weg is met vrienden die ook niet kunnen zeilen en die nu al weet dat hij hoogstwaarschijnlijk hartstikke gezakt is, dat die PUBER dus uitgebreid zijn neus gaat zitten snuiten, een olifant in Artis is er niets bij, en dat je dan dus helemaal niets meer verstaat van wat die mevrouw in haar geheimtaaljargon zegt.

En dat je dat dan gewoon durft te zeggen: 'Ja, sorry, er zit hierachter me een puber gigantisch zijn neus te snuiten.' En dat die mevrouw dan heel lief zegt: 'Haha, ik zal het nog eens rustig voor u herhalen.'

En ik begreep haar. Helemaal.

Dat is puur geluk.

14 opmerkingen:

CdeV zei

en ook heel dapper! :-)

Marjanneke zei

Hahaha, jij bofkont:)>

Anoniem zei

Da's wel een lieve mevrouw en 't was geeneens geheimtaal wat ze antwoordde!

Inge zei

Goh, wat is dit herkenbaar allemaal ;-)

Karien zei

'vind ik leuk'

Pien zei

Hoe is t mogelijk....hier vanmorgen hetzelfde scenario, langleve pubers die eindexamen deden, geen baantje hebben, op de bank hangen, neus snuiten, (ophalen, nog erger)en hooikoorts hebben etcetc. Volgende week woensdag, dan weten we meer!

Kaatje zei

Ik vind bellen met mijn dreumes en peuter erbij al zo lastig (=bijna onmogelijk). Hoopte dat dat later beter zou gaan, maar zo te lezen verandert er dus niets :-)

Trudy zei

Wat zíjn pubers leuk hè : ))

wilmi zei

hoera voor geduldige en begripvolle mevrouwen
en voor pubers met vakantiebaantjes
en voor moeders ;)

HOEPZIKA ! zei

Och och, het leven van een moeder gaat niet over rozen, maar wel over snot, of ze nou een baby, peuter of puber zijn... Hou vol, eens zijn ze volwassen (hoop ik ;-))

Mrs. T. zei

Hahahaha, dat dus.

Becca zei

hihi.. herkenbaar die puber. Zo hebben wij er ook een paar..

Leuk blog heb je trouwens. Kwam toevallig even langsfietsen.

Josh zei

helemaal goed gedaan, en ik hoop dat je altijd aardige mevrouwen aan de andere kant van de telefoon zult vinden. en die puber? die moet je gewoon zo vaak gaan knuffelen dat hij vanzelf gaat werken, omdat hij het huis uit wil...

baasbraal zei

Heerlijk PUBERS!! Ik lust ze rauw.., jij ook zo te horen.