woensdag 6 juni 2012

Twee Belangwekkende Historische Momenten om Nooit te Vergeten

Gisteren beleefden we hier in het altijd zo knusse en harmonische Huize Pollenstein twee Belangwekkende Historische momenten.
Parapol had net zo'n beetje z'n tas ingepakt, want hij zou een weekje gaan zeilen in het natte Friesland, toen hij in een zeldzaam moment van goudeerlijkheid moest constateren dat zijn jas nu echt kapot was. Kaarsvet op de rits mocht niet baten. Nu moet u weten dat hij die jas, die we ooit voor een tientje of zo kochten, al vier jaar lang gedurende zomer, herfst, winter en lente, zowel binnen als buiten gedragen heeft. Parapol is niet modegevoelig en al helemaal niet beïnvloedbaar door wat De Groep draagt/doet/vindt.
Die jas was op. Griezelt u even mee?
En er moest een nieuwe komen, want ach, het weer, het weer, mensen. Dus togen we snel naar de winkels waar het magere aanbod jassen ook nog eens goed verstopt was en kochten toch fluks een nieuw exemplaar. U moet ook nog weten dat Parapol een lastige, veeleisende en kritische klant is, maar o wonder, het lukte snel en goed en ook nog goedkoop. Blij, blij, wat was ik blij.

Het tweede historische moment: Kunstpol is in tegenstelling tot zijn broer wél gevoelig voor modeverschijnselen en moest een iPod touch. Want: de hele klas etc.
En snotjandikkie: die gozer kócht er ook zomaar op een doordeweekse avond hupsakee raprap een. Geld zat, die jeugd van tegenwoordig. Dus op dit moment heeft Huize Pollenstein ook 's een Ultramodern Digitaal Ding in huis.

Sjonge. Ik moet er even van bijkomen, hoor.


10 opmerkingen:

Stins zei

De wonderen zijn de wereld nog niet uit!
Die jas doet me denken aan dat liedje van Dorus:
" er wonen twee motten in m'n ouwe jas..."

Anoniem zei

Ik moet echt ff lachen om die jas. Hier ook zo eentje ... Maar ik heb hem verstopt en gezegd dat ie echt te klein is ...

Trudy zei

Oh, die jas heeft geen schuld zeg! En sterkte met de Ipod hoor ; )

Greet zei

Is hij in al die 4 jaren niet gegroeid?

Anoniem zei

Bij mij zouden ze vragen of het nog onder de naaimachine kan? Nee? Naald en draad dan? Je kan toch borduren?
Haha. Liefs, Arie.

CdeV zei

tsja, ik heb ook zo'n jasje, valt he-le-maal uit elkaar maarja. verder hep ik ook best hippe dingen hoor! (een ipod touch bv, yes, geef ik ook zomaar toe). fijn, jouw mannen allebei happy :-)

Mrs. T. zei

Hahaha, twee uitersten dus. ;-)

Anoniem zei

wat een mooi verhaal, heeft hij diejas zo gedragen? hij was toch echt aan z'n'eindje, Niks van de mode aantrekken,(figuurlijk) goed zeg maar hij was wel aan z'n'eindje.
maomi

tisv@nJikkes zei

Wauw! Die jas!
Wauw! Jouw zonen!
Wat een heerlijk stel!

Jacqueline zei

Je weet het hè, jullie kunnen je bij mij aanmelden voor de digitale versie van WW. *gniffel*