Uitgelezen 2019

woensdag 9 januari 2019

10 jaar Purperpol

Tijd voor een feestje dus. Ik heb mijn hoed vast opgezet!

Vandaag bestaat dit blog 10 jaar. Ik begon ermee om het een en ander te verwerken en hield niet meer op met schrijven. Alhoewel... Het eerste jaar schreef ik 308 berichtjes en afgelopen jaar waren het er nog maar 14. Maar niet getreurd, zo ging dat nu eenmaal. Al met al staat de teller op 1408.

Daarnet even teruggebladerd. Tien jaar geleden gebruikte ik nog geen schuilnamen en in het allereerste berichtje had ik nog niet meteen 'mijn' blogstijl te pakken. Maar eigenlijk vond ik het best leuk om weer eens te lezen, al was de inhoud nogal verdrietig (maar dan weer wel met onvervalste Purperpoltwist). Kijk maar!

7 opmerkingen:

Silvester van der Pol zei

Mag de Heer van Stand de eerste zijn die zijn eigen Purperpolletje feliciteert met haar 10-jarig gekeuvel en natuurlijk veel meer dan dat? Dan hierbij!

Mrs. T. zei

Dit is het zoveelste blog dat jarig is dat ik vandaag bezoek. Zouden het ook goede voornemens geweest zijn: gaan bloggen.
Jouw aanleiding was minder zie ik, maar toch: gefeliciteerd!

MeMaree zei

Gefeliciteerd! 10 jaar is een hele tijd. Ik kom er zelf steeds weer achter dat ook creatieve dingen zoals bloggen hun cyclus hebben. En dat kwantiteit lang niet altijd kwaliteit betekent. Het is wel zo dat ik jouw blogs altijd wil lezen. En dat heb ik er bij maar weinig. (Misschien iets met zielsverwantschap? ;-) )

MeMaree zei

Het spijt me. Ik denk dat die tweede zin (Ik kom ... cyclus hebben) echt niet 'mag' officieel. Maar ik typ er liever lui een berichtje achteraan, dan er weer in te moeten kruipen om hem te corrigeren.

Nietzomaarzooo zei

Gefeliciteerd met dit jubileum. Wie schrijft die blijft (toch??).

Bertiebo zei

Gefeliciteerd, Purperpolletje. Ik lees hier nog niet zo lang, maar wel met plezier.

Spaarmoeder! zei

Feest! Wat heerlijk. Toch weer een mijlpaal vol gezelligheid en delen.