Uitgelezen 2019

maandag 31 oktober 2016

Oud of wijs?

Grote Pol en ik liepen een wandelroute door Mariëndaal en Lichtenbeek bij Arnhem. Slecht aangegeven route (is langer dan aangegeven: 10,8 km), maar wel prachtig mooi. De foto's die ik onderweg met mijn nieuwerwetse telefoon maakte om bij dit bericht te plaatsen, zijn zomaar verdwenen. Typisch. Jammer ook, want mét die foto's had u na het lezen van dit berichtje ook veel zin gekregen in het maken van die wandeling. En dan had ik u uitgenodigd samen met mij te lopen, want ik weet de weg. Als u zélfs zonder foto's dat nog wil, mag u mij mailen.

Voor we weggingen kwam ik op een lumineus idee: GP kon wel z'n schapenwollen gebreide seventiesvest met enorme houten knopen aandoen. De schapen in de wei waar we langsliepen bleven maar blaten toen ze GP zagen. Ik denk omdat ze een echte herder in hem herkenden.
Het vest bleek perfect voor zo'n wandeling. Niet te warm of te koud, ademt optimaal. Tien jaar geleden vond ik het nog verschrikkelijk als hij dat ding weer eens uit nostalgische overwegingen aantrok, nu vind ik het eigenlijk wel cool. Word ik dan oud of wijs?

 

5 opmerkingen:

mrs H. te B. zei

Ouder en wijzer, dat wel! En leuk toch, als die schapen Grote Pol herkennen?

Franca zei

Wijs!

Zeeuwse Mama zei

Zondermeer; wijs! ;-)

MeMaree zei

Ach... Je gaat gewoon met de mode mee ;-) of dat nou iets met ouderdom of wijsheid te maken heeft...?

willemien zei

Wij hebben daar zaterdag ook gewandeld. Prachtig! En je wordt inderdaad ouder en wijzer! Ook mooi!