maandag 10 september 2012

Uitslag van de leukste verkiezing van het jaar

U heeft gestemd, de stembus is gesloten. Bij deze verkiezingen was er geen sprake van verhitte debatten en opruiende journalisten, geen gesjoemel met standpunten en cijfers en geen verwijten over en weer. Ook werd er amper vooruit gekeken naar de consequenties die de uitslag zou hebben. Er was wel sprake van een sympathieke en niet zo spannende nek-aan-nekrace, de twee koplopers scoorden respectievelijk 39 en 32%, de stemfraude van Grote Pol niet meegerekend.
Het liefst ziet u mij in een koeientunnel. Dat staat u mooi. Waarschijnlijk ziet u mij nog liever in die koeientunnel als het dagenlang flink gehoosd heeft. Nou, dat treft. Ik vind dat namelijk ook een stuk leuker... Ik weet het, ik ben niet helemaal normaal. Ik zal dus nog even wachten met dit uitje, maar deze week komt het wat regenbui betreft helemaal goed.
Taarten bakken (32%) scoorde ook hoog. Ik ben de kwaadste niet en zal binnenkort ook verslag doen van mijn bakavonturen. U bent van harte welkom een hapje mee te eten. Overigens: meebaggeren in de koeientunnel mag ook, dat was een prima idee van Greet. Weet u wat? Laten we eens gek doen: we maken er een Purperpolliaans uitje van, wie het leuk vindt komt ook, laarzen aan en na afloop picknicken met zelfgebakken taart en een lekker kopje thee in het weiland tussen de galloways en de konikspaarden in de Blauwe Kamer.

Ondertussen kon ik niet wachten met alvast iets leuks te doen. Ik maakte dus de badkamer schoon, de activiteit die eindigde op een gedeelde laatste plaats met kleien, met ieder zeven stemmen. Zo'n badkamer is die lage score echt niet waard, hoor. Het schenkt mij altijd veel genoegen met water te kliederen en deze heerlijk overzichtelijke ruimte weer lekker op te frissen. Ik zette zelfs de grote voorraad tandpastatubes keurig in het gelid. Tja. De Elmex was laatst in de aanbieding. Vandaar.
Bewijsfoto: is vernietigd door Grote Pol die het vast een saaie, rare foto vond. Een emmertje vies sop, een halfnatte badkamervloer, de rechtervoet van zijn vrouw en een ordinaire wc-pot.

Mocht u mee willen baggeren en taartjes willen eten: reageer even! En anders ga ik gewoon in m'n eentje en eet ik alle taart in m'n uppie op. Lekkerrrrr....

5 opmerkingen:

Inge zei

Gek mens :-)

merula zei

ik sluit me aan bij bovengenoemde!

Anoniem zei

Kun je je ook opgeven voor alleen de tweede activiteit??? M.Kroon te E.

Anoniem zei

Wel heel verleidelijk..de Blauwe kamer is zo'n mooi gebied. Wanneer kan het arrangement geboekt worden? ;-)

Mrs. H te B zei

Maar WAT is nou toch een koeientunnel? (Voordat ik me ergens in waag?)

(Ps: Mrs H te B was vroeger "Hanneke")