donderdag 5 juli 2012

Geen chocola

Ik wilde de hoogte zijn van wat kan werknemers een bij in iemands talent dus dat is ongeveer het niet , die kon geen letterlijke antwoord te bieden.


De naamgeving "Een man en huishouden met een hoog Showroomgehalte" is adequaat uitgekozen ten aanzien van het onderwerp dagrente hypotheek. Ik moet zeggen dat ik je essay bovendien ook prettig heb doorgewerkt. 


Een meesleepend artikel samenstellen ten aanzien van vakantiehuizen spanje is alles behalve simpel echter het moet gezegd worden dat het u heel goed is geslaagd, goed gedaan! 


Een interessant tekst opschrijven over hypotheekberekening is zonder twijfel niet zo een fluitje van een cent doch ik moet zeggen dat dit je goed is geslaagd, proficiat!


Good bye, genial alternative other :)
Good bye, genial soulmate :)


Soms kan ik echt geen chocola maken van spamreacties.... Maar fascinerend vind ik ze vaak wel. Wat zou er bijvoorbeeld nu eigenlijk bedoeld worden met de bovenste zin?


Update: ik kreeg op dit berichtje ook al een spamreactie:


Dit is de eerste keer dat ik 'Geen chocola' en ik ben aangenaam verrast door de relatie die dit artikel bezit met huis huren in noord frankrijk. Feel free to visit my site:: blabla

6 opmerkingen:

Inge zei

Ik was even bang dat de kolder ...... maar toen las ik dat het om spam ging. :-) Ik lees ze nooit, fl.... ze direct in de prullenbak.

Christina zei

De bovenste zin ziet eruit als Frans uit een vertaalmachine. Maar dan nog....pas de chocolat!

Riri zei

Huh? Pff! :-)

tisv@nJikkes zei

Ohw hahaha, ik dacht even dat er door de hitte iets was misgegaan met je...maar het is maar spam ;-)
Sjonge jonge, daar is echt geen chocola van te maken!

Mrs. T. zei

Goh, ik krijg dus heel andere spam. Daar logde ik gisteren nog over. Ik was die eerste zin trouwens aan het lezen en dacht: huh is Purperpol ziek?

Jeanet zei

Ik dacht al....tis nog vroeg, ik zal het wel met een duf hoofd lezen dus ff concentreren meid, je raakt de draad kwijt.

Maar gelukkig, het lag niet aan mij.