woensdag 25 april 2012

Een Bijzonder Ding en een klein dingetje

Grote Pol verjaart morgen. Hij weet amper wat te vragen. Met veel moeite perste hij een verlanglijstje uit z'n grote teen (jaja, dát had u weleens willen zien!) met vooral een cd-titel, een cd-titel en ook nog een cd-titel.
Maar ik had al maanden iets Anders, iets Bijzonders, in gedachten en dat kon ik maar nergens kopen voor een redelijke prijs. Tot ik gisteren nog eens op Marktplaats keek en er een voor een heel mooi prikkie te koop zag staan. Totaal verstoft, maar wel gaaf.
Daarnet ben ik het Ding gaan kopen, samen met buuf T. Die kan namelijk autorijden en dat is wel handig als je zo'n Ding wilt vervoeren. De verkoper viel haast flauw toen ik hem vertelde met de trein te zullen komen. 'Maar mevrouwtje, hoe moet dat dan en hoe gaat dat dan? Maar dat kán toch helemaal niet????'
Mensen, ik vínd het spannend. Straks vindt Grote Pol het Ding helemaal drie keer niks. Dan zet ik dat Ding meteen weer te koop....
O. Bent u daar nog.
U wilt weten wat voor Ding?
Nou. Ik verklap niets, maar u mag wel raden. Wie het raadt, voordat ik een foto van het Ding hier plaats (niet eerder dan morgenavond) krijgt een verrassing van uw eigenste Purperpol. En zo'n verrassing, da's nogal een dingetje.

U wilt een hint?
Sjonge. U vraagt wel veel van me. Nou. Vooruit. Twee hints. Maarre, mondje dicht.


9 opmerkingen:

suus zei

Ik denk zo'n draaigrammofoon.

Anoniem zei

een oude grammofoon. of een saxofoon. of zo.

Tecla zei

Ik denk 'n pick-up!

tisv@nJikkes zei

Ik denk zo'n oude grammofoon met zo'n toeter.
Oeh, spannend zeg! Hij vindt het vast mooi!!

merula zei

o zelfs ik vind het spannend!!! Wat kun jij goed een geheim bewaren zeg.... Ik had even gespiekt bij de reacties hiervoor en ik denk dat ze gelijk hadden! Daar is Grote Pol vast heel blij mee. Kan hij naast z'n cd collectie ook z'n lp collectie uitbreiden.

Mrs. T. zei

Alleen al de moeite die je er voor gedaan hebt maakt dit een heel bijzonder cadeau. En ik denk ook dat het iets grammofoonsachtigs is.

Tricky zei

dacht ook aan een oude grammofoon... met elpeetjes erbij misschien dan ook?! of heeft ie die al misschien?!
en wat leuk, zo'n bijzonder, anders, probeer maar te raden- kado!!!
denk dat ie het alleen al leuk vindt omdat je er zo'n verhaal bij hebt!

Tineke Plooij zei

Vandaag is dus de grote dag: hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van Grote Pol, gelijk met de verjaardag van één van mijn broers, realiseer ik me nu.

Anoniem zei

Ik weet het niet maar het is altijd zo gaaf om voor verrassingen te zorgen.