Uitgelezen 2019

maandag 20 januari 2020

Portret

Voor wie niet (meer) precies weet hoe ik eruitzie:


Deze is gemaakt door I., mijn jongste leerling. 't Is een creatieve, hoor. Niet dat hij zo goed kan tekenen, maar hij kan wel heel goed oplossingen bedenken. Spreekt met een flink spraakgebrek en is nog niet zo lang in Nederland. Maar met handen, voeten en veel mimiek komen we er best samen uit.
Nog zo'n creatieve oplossing van hem. We deden een spelletje over lichaamsdelen. Hij trok een kaartje waar een rug opstaat. Die rug moest hij vervolgens aangeven op het silhouet van een mensfiguur en dan moest ik raden wat het was. Wat doet die slimmerik? Tekent 'm op de achterkant van het papier! Ik was even niet zo alert, had werkelijk geen idee wat ie nou weer aan het doen was. Een lol dat ie had!

Genieten, hoor, zo'n leerling!

8 opmerkingen:

Janne zei

Wat leuk en slim!

Ipie zei

Zou een actie kunnen zijn van mijn nu volwassen zoon met PDD-NOS. Toen hij 2 was tekende hij een olifant op het behang omdat die volgens hem niet op een A-4 paste...

Clarien zei

Nou ik vind die tekening ook echt spreken lijken hoor. Als je op oom Willem lijkt tenminste. :))

Purperpolletje zei

Nou, Clarien, dat zou dan wel heel toevallig zijn. Hij is van de kouwe kant. Tante Sis is een zus van mijn vader. Die lijken ook niet op elkaar, zoals je in mijn vorige berichtje kon zien.

nicole orriens zei

Je ziet er heel vriendelijk uit!

Jolanda zei

Leuk, 't is bijna cryptisch.

De groene fazant zei

Ik heb je blog vandaag ontdekt! Leuk ik even lekker lezen bij jou. Kijk je ook eens op mijn blog?

mrs H. te B. zei

'Tuurlijk zit je rug aan de achterkant - waar zit die bij jou dan?