Uitgelezen 2019

vrijdag 16 januari 2015

6/272 Massagedag en, jawel, een selfie!

U zult mij niet aantreffen in een beautycentrum, bij een schoonheidsspecialiste en zelfs niet tussen de lipsticks van de HEMA. Maar vandaag werd ik maar liefst drie keer gemasseerd en zat ik een halfuur naar mezelf te kijken (o, gruwel)!
De eerste massage was bij de manueel therapeut die in november met de Epley-manoeuvre (zie Koetje 2) mij in één keer van de vervelende draaiduizeligheid afhielp en waardoor ook de omhoogkijkduizeligheid sterk verminderde. Die gaf vandaag nog een laatste behandeling, waarbij hij onder andere mijn schedel, nek en armen masseerde.
De tweede massage werd gegeven door de stoel bij de wasbak van de kapper. Normaliter ga ik naar een goedkopere kapperszaak, maar daar moest ik te lang wachten. Als ik besloten heb mijn haar te laten knippen, moet het ook meteen gebeuren. Dus ik liep verder en kwam dus in zo'n heerlijke stoel te zitten. Samen met de hoofdhuidmassage (nummer 3 van vandaag) die de kapster bij het wassen gaf, werd ik daar heerlijk loom van.

Nog altijd had ik een vrolijke schoolfoto van zeven jaar geleden op mijn website staan. Eentje waarbij ik nog geen prednisonhoofd, rode wangen en grijze haren had. In de tussentijd is mijn uiterlijk aangrijpend veranderd. Zo'n zes jaar geleden was mijn kop echt een luchtballon, gelukkig is dat verminderd, maar nu dus wel errug grijs. Bij wijze van grote uitzondering: twee foto's van mij. Die ene van zeven jaar geleden en een selfie van vandaag. Houd u vast.Dit is dag 6 van 272 dagen dagboek-op-Purperpol.

9 opmerkingen:

Marga (http://marga-detweedehelft.blogspot.com) zei

Buiten de haarkleur en het brilletje niks veranderd, van prednison krijg je geen rimpels zo te zien.

erika zei

Dat grijze haar staat je best leuk !
Niks aan veranderen, hoor.

Karien zei

Jeeh, gelukt, een foto van jezelf! En nog een leuke ook. Nu nooit meer zeggen dat je er niet uitziet.

Mrs. T. zei

Ik zie een mooi mens. Op beide foto's.

merula zei

o heerlijk vind ik dat als de kapper je haren wast en je hoofd masseert! En hoera een selfie! Hartstikke leuk!! Idd wel een verschil in haarkleurtje ;)Je ziet er heel leuk uit, lief gezichtje!

Véronique Hersbach-Schwiebbe zei

Tja,
zoals wij dan zeggen: mooi grijs is niet lelijk. Niks meer aan doen! (behalve zo'n fijne verwennerij als massage voor een noodzakelijke knipbeurt) Je jeugdige uitstraling heeft er in ieder geval niet onder geleden. Je ziet eruit als ergens in de dertig bent.

groet,
Veronique

sillie zei

ohhh geen spat veranderd zie ik al :-D

Anoniem zei

Inderdaad, hetzelfde in grijs; is dat grijs wel echt of heb je het geverfd??!!
Erg leuke foto!
Jojo

Jet zei

Dat wat Mrs.T al zegt: ik zie een mooi mens. En zo mag je jezelf ook zien.