maandag 23 september 2013

Internationale week van het boek - dag 1

Hij zei: 'Er zijn zelfs meisjes met directeursdiploma die voor dat volontairsbaantje in aanmerking willen komen en dat kan niet door 't lot beslist worden maar door de mate van bekwaamheid.'


It's international book week. The rules: grab the closest book to you, turn to page 52, copy the fifth sentence as your status. Don't mention the title. Copy the rules as part of your status.

11 opmerkingen:

Greet zei

Bij de Chinees gekomen, eiste ze toch dat ik het eerst naar binnen zou gaan, om uit te zien naar een grote vent met een rood hoofd.

Mormors web zei

Wat wou hij hier? Moesten ze zich hier verstoppen voor zijn vijanden of was er een andere reden?

Tineke Plooij zei

So I brought you the radio

Mrs. T. zei

Terwijl de eerste groep bij elkaar kwam, luisterde ze naar de familieverhalen en de gebruikelijke klachten over de maandagmorgen.

Anoniem zei

'Arbeitgeberverband, m[-(e)s/-verbande]:werkgeversorganisatie'

Hadassa zei

Op keramisch vaatwerk, gevonden in Siyalk ( Iran), prijkt een onbekend dier met reusachtige, kaarsrechte hoornen op de kop.

Rian zei

Als de leerlingen na een les de woorden niet kunnen oplepelen, wil dat niet zeggen dat ze alles 'vergeten' zijn en dat de hele woordenschatles als 'verspilde' moeite moet worden gezien.

baasbraal zei

Ik bedacht dat hij waarschijnlijk door iemand was geholpen om zijn wetenschappelijke werk in een kindertaaltje te presenteren.

zeeuws knoopje zei

Rafael Gomez had drie jaar geleden het eerste Sergej Valentino Galasymposium voor Jonge Musici georganiseerd met steun van de miljardair en weldoener Sergej Valentino, die in Rusland was geboren en in Londen woonde.

Anoniem zei

Niemand zal dat ooit vergeten...ik kan dat nooit vergeten, niet nu alles is veranderd. Astrid

Inge zei

Om het te vieren