dinsdag 10 september 2013

Aangenaam. Purperpol, poepfotografe en tv-researcher.

Och mensen, dit blog leidt mij tot eenzame hoogten, biedt mij ongedachte kansen uit onverwachte hoeken en is een ultiem platform voor de lancering van al mijn talenten en mogelijkheden.
Onlangs kreeg ik een mailtje met het verzoek een van mijn foto's te mogen gebruiken. Deze foto zal duizenden kinderen en volwassenen motiveren tot duurzaam leven, hun milieubewustzijn zal tot ongekende hoogten stijgen.
Ik ben nu officieel freelance poepfotografe geworden.


Van mij mochten ze die poepfoto belangeloos gebruiken. Mooi doel, sta ik helemaal achter. Dus mensen, allemaal naar het Duurzaamheidscentrum in Dordrecht voor een echte, onvervalste poepfoto van mijn hand. Die poepfoto komt overigens uit dit berichtje.

Een tweede verzoek om innige samenwerking kwam van een redacteur van Man bijt hond. En daaraan kon ik toch echt niet voldoen. Ik twijfelde zelfs even of ik het hier wel weer op het weeweewee zou gaan vermelden. Toch gedaan, zoals u ziet.Maar u bent gewaarschuwd. Mocht ik u kennen en u enigszins excentriek vinden, ga ik er uitgebreid over schrijven hier. Binnen no time googelt die redacteur van Man bijt hond dat berichtje, vraagt mij om contactgegevens die ik natuurlijk meteen geef en staan ze bij u op de stoep. Of ze met u de dag door mogen nemen. 

8 opmerkingen:

wilmi zei

OH neeeeeee he.
Heb ik toch spijt van het blogbericht dat ik net plaatste....;)

Greet zei

Haha, wat leuk dat mensen jou nodig hebben vanwege poep. Je zou je blognaam kunnen veranderen in Poepvrouwtje. Hoe kun je dat weten?Het is al bijna één jaar geleden dat die foto's gemaakt zijn. Wat was het toen leuk.
Aan Man bijt Hond moet je maar niet meewerken. Slecht programma.
Ik zie dat je een gemiddelde per dag hebt van 60 meter. Over één week zie je al aan de kilometer.

Greet zei

De zin "Hoe kun je dat weten?" had niet in de reactie gemoeten.

Rubystar zei

Hahah moest echt even lachen, hoe u het alleen al schrijft, echt een lach op het gezicht waard, en dan die laatste of u de contactgegevens heeft van uw ouder buurman, het moet niet gekker worden ;)

Zie je u wordt nog beroemd...

Anoniem zei

hihi de vrolijke en soms eigenaardige bijwerkingen van het hebben van een blog. Zo kom je er maar weer eens achter wie er je blog zoal bekijken.

Mrs. T. zei

Ach, wat bijzonder zeg. Poep en poezen. Gossie. ;-)

merula zei

u bent beroemd, hoezee!

Wondelgijn zei

Wahahaha, laat mij alsjeblieft buiten jouw verhaaltjes!! *proest*