vrijdag 21 juni 2013

Pliep

'O, nou, dan zijn we weer compleet. Want die daar ligt hep wat aan zijn prostaat, die daarnaast ook, ik heb nierstenen en u hep dus een blaaspliep. Die man die voor u daar lag, had ook een pliep', aldus de buurman van Grote Pol.

Grote Pol werd gisteren opgenomen in het ziekenhuis. Vanwege een poliep, maar dat had u al begrepen. Man, o, man, wat een gedoe. Met operaties, enge katheters, chemische borrelende spoelingen en wat niet al.
Ik bracht tot troost ende vermaack bloemen op de mannenzaal, maar daar kon Kunstpol zich werkelijk niets bij voorstellen. 'Als ik in het ziekenhuis lig, hoef je me dat niet te flikken, hoor', waarschuwde hij me vast, voor het geval dat.

Maar goed, ik ben er even goed druk mee. Zo druk, dat ik geen punt durf te zetten, noch een komma. Ik blog gewoon even door. Dat vinden een heleboel mensen schijnbaar heel fijn.7 opmerkingen:

Aikries zei

Beterschap voor Grote Pol.
Hilarisch!

merula zei

goed bezig grote pol....

Jet zei

Sterkte en beterschap voor hem! (En voor jou..)
Ik hoop dat de uitslag van de PA goed is!

YKO zei

Beterschap voor Grote Pol

Groeten Ineke

Mrs. T. zei

Pffft, beterschap voor Grote Pol. En blij dat je hier nog geen punt zet.

Anoniem zei

Hoi!!
Ik wens grote Pol beterschap, dat hij snel weer naar huis mag!

Laat het aub bij die komma, een punt zou echt jammer zijn.
Vanaf het moment waar het tuinwerk weer begon merk ik dat ik nog wenig in Bloggerland onderweg ben. Het is de hele tijd druk, met van alles en nog wat. Als ik dan eens rustig zit, bekijk ik graag een leuke blog, en jij zit in mij top 5 (meer blogs bekijk ik niet regelmatig) dus.....niet ophouden, jij bent zo lekker eigen, dat vind ik een verademing!!

Doei,
Jojo

Wondelgijn zei

En jij? Vind jij het ook fijn om door te bloggen? (aller-allerbelangrijkst!)
Beterschap!!