vrijdag 3 mei 2013

Deze week zag ik geen bloginspiratie

of toch wel... Ik begon een verhaal over de Polletjes, maar had geen zin om het af te maken. En als ik nog lang wacht, is het niet actueel genoeg meer. Dus ik moet mezelf maar eens opporren, vindt u niet?

Het mooiste en leukste om te lezen vind ik de berichtjes die gaan over het gewone alledaagse. Deze week zag ik er de humor even niet van in. Behalve dan bij het onderwerp waar dat halfaffe berichtje over gaat. Iets met de kroning, historisch bewustzijn en de Polletjes, dus. Er waren te veel verdrietige dingen.
Maar vandaag heb ik weer heerlijk kunnen genieten van de zon, van twee lieve meiden, flinke potten thee en een hoop wol. Voor het eerst van mijn leven heb ik gevilt en ik ben meteen helemaal verslingerd aan dat gebeuren! Wat is dat leuk en eigenlijk gemakkelijk! Ik ben er zo een die meteen iets Groots wil maken, niet dat geneuzel met bolletjes en bloemetjes, maar meteen een heel rokje. Hier ziet u links nog net mijn handen en voor me de lap die dus een rokje gaat worden. De kleuren kloppen niet helemaal, het is allemaal nog niet af, maar u krijgt er alvast een idee van.


En als u het niet erg vindt, ga ik nu weer door met andere bezigheden. Bijvoorbeeld het afmaken van dat léuke berichtje over de Polletjes. Veel interessanter dan dat gefröbel, toch?

Meer DWZI? Klik!

8 opmerkingen:

JuffrouwX zei

Nou, stukjes over gefreubel vind ik ook erg leuk hoor-ik ben benieuwd naar het einderesultaat. Het ziet er nu al veelbelovend uit!
Liefs, Vera

Sas zei

Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe rokje...fijn om zo bezig te zijn en een fijn gevoel als je het rokje straks draagt...van a-z helemaal zelf gemaakt ;-)
xx Sas

Elma zei

Ik ben ook benieuwd naar het eindresultaat! De kleuren vind ik heel mooi :-)

MN zei

Mooie volle kleuren.

Franca zei

Fijn he, lieve meiden om je hen, grote potten thee. En een heerlijk handwerk. Meer moet dat niet zijn!

MamaNatuurlijk zei

Wauw wat mooi al die kleurtjes. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Lekker hoor dat gefröbel.

Liefs MamaNatuurlijk

Jet zei

Sterkte met alle verdrietige dingen op je pad. Fijn dat je je gedachten kon afleiden met het vilten, ik begin er maar niet aan, bang om weer in een verslaving te vallen.. ;-)

Jolanda zei

Dat gefröbel is anders best interessant.
Ik vind het er altijd zo mooi uitzien, gisteren dacht ik juist nog: áls ik eens een cursus zou gaan doen, zou ik graag willen vilten!