Uitgelezen 2019

donderdag 30 maart 2017

Inbraak

Vorige week werd er in de kamer van het oudste Polletje ingebroken. Wat is dat naar... Een laptop, wat kleingeld, een helm, z'n toilettas met lekker frisse tandenborstel en scheerapparaat en ook een doos met diverse documenten uit de Tweede Wereldoorlog van mijn schoonfamilie. En dat laatste is natuurlijk het rottigst, want onvervangbaar. Die doos zal wel ergens in een container gedumpt zijn, of in de bosjes, gezien de status van de vermoedelijke dader.

Maar zoiets heeft ook een voordeel: in het sufferdje stond gisteren een artikeltje over zoonlief. Het klopt allemaal net niet helemaal en hij kijkt nogal lodderig (beetje slaaptekort denk ik vanwege de consternatie), maar ach. Wie weet levert het hem nog interessante contacten op.


Klik hier voor het volledige artikel.

5 opmerkingen:

Franca zei

Ik heb het artikeltje in ieder geval doorgestuurd aan een vrijwilliger van gedenkplaats Haaren.

MeMaree zei

Hee, wat leuk! Onze Eep heet van z'n roepnaam hetzelfde als jouw zoon :-)

MeMaree zei

...en dan ben ik stiekem ook heel benieuwd hoe je tweede zoon heet! #ietsmetnaamdenken

Purperpolletje zei

Hoi MeMaree, verzin eens iets! Wat denk je? En anders mail je me maar, dan zal ik het verklappen. Hier rechts staat mijn e-mailadres wel ergens. Heel leuk dat Eep ook Elias heet. Goeie smaak hebben jullie ;).

Franca zei

Hoi, Inmiddels is er contact geweest met vrijwilligers van de Gedenkplaats in Haaren, heb ik begrepen.Fijn, ik hoop dat er een mooie samenwerking mag zijn!
groetjes, Franca.