Uitgelezen 2019

dinsdag 30 september 2014

Primeur!!! Een foto van Grote Pol en Purperpolletje op het WereldWijdeWeb!

Jahaaa, zo'n foto wilt u wel zien, hè? Geef maar toe!
U heeft allemaal massaal haastig dit bericht aangeklikt, want u bent nieuwsgierig. Uw ware aard verraadt u, dat merk ik nu eens net.

Ik moet zeggen: we staan er leuk op. Grote Pol lekker stoer, en vastberaden, ik gezellig lachend met m'n krulletjes en onderkin en een rokje aan. Precies, zo zijn we. Stoer en vastberaden enerzijds, gezellig en lachend anderzijds. Dit geeft precies de essentie van ons samen weer.

U hebt allang naar beneden gescrold. Ik typ hier voor Jan met de korte achternaam. Wat ik hier ook schrijf, het kan u niets schelen. Voor hetzelfde geld schrijf ik hier dat we onlangs gescheiden zijn, dat Grote Pol een celstraf moet uitzitten, dat ik een stiekeme verhouding heb met de kanariepiet van de achterbuurman driehoogachter, dat we overwegen te emigreren naar Zuidoost-Vietnam en dat de Polletjes geswitcht zijn van opleiding en opeens studeren voor respectievelijk haantjeopdetorenpoetser en olifantenteennagelknipper.
O, sorry. Ik weet het. Ik hou op. Komt die foto:
Verklaring: dit is een foto van het schoolbord dat in mijn praktijk hangt. Een leerling van mij, met humor, moest REKENvragen bedenken. Vandaar die leuke over dat rokje van Grote Pol.
En ik had geen tekeninspiratie toen ik die les aan het voorbereiden was, dus tekende ik onszelf maar. Qua leeftijd kwam het ook nog eens heel leuk uit. Binnenkort gaan we uit eten, om het te vieren. Wie weet maken we daar dan wel een foto van ons.
Zal ik u dan eens wat beloven? Die foto plaats ik dan hier, als het tenminste een beetje meevalt met mijn onderkin en rode konen. Maar dit leest u allang niet meer, teleurgesteld als u bent in die rottige foto.
Tja. Sorry hoor. Mag ik ook af en toe een lolletje hebben?

14 opmerkingen:

Anoniem zei

:)
Heerlijk weer.

wilmi zei

haha, lolbroek;)
(eigenlijk lolrok natuurlijk, maar dat klinkt niet zo)

erika zei

Hahaha, nou, ik blijf wel lezen, hoor ! En ik ben benieuwd naar die foto.

Mrs. T. zei

Wat leuk, samen 100!

merula zei

tja ik ben niet boos hoor nu alleen een beetje teleurgesteld.....

van alles wat in huis en tuin. zei

Persoonlijk weet ik dat de tekening geweldig gelukt is!!
Dus.....ik ben helemaal niet benieuwd naar de foto hoor.....voor mij hoeft het niet!

Anoniem zei

Schitterend, je hebt precies beschreven hoe ik me heb gedragen tijdens het lezen van deze blog. LoL
Groetjes
Lieny

Johann@ zei

Haha, leuk stukje! Misschien had je een grapjurk kunnen tekenen? (Omdat iemand hierboven zegt dat lolrok niet klinkt ;) )

baasbraal zei

Nou leuk! Reactie geschreven, WEG! Ik ben dus een van die mensen die braaf tothet einde toe lezen voor zedefoto bekijken. Ik schrok wel heel erg van al dat slechte nieuws, altijd al gedacht dat mensen normaal alleen over de goede dingen bloggen...... Mijn dochter geeft thuisonderwijs en die doet ook van die gekke dingen. Laatst had ze door dehele straat een getallenlijn gemaakt en dan mochten de kinderen daar een moie indeling van maken van 1-100. Ik wou dat ik zo les had gekregen...

Greet zei

Het wordt vast een foto van de achterkanten van jullie hoofd. Of alleen de schoenen in beeld, of zoiets.

Anoniem zei

toch heb ik eerst braaf gelezen, maar werd wel al nieuwschierig....lache!!
kom maar op met de volgende foto.
Doei,
Jojo

Sophie zei

Nu wil ik wel graag weten of jullie echt zo "klein" zijn ;-)

Wondelgijn zei

Kloppen de lengtes en leeftijden wel? ;-)

Anoniem zei

Ik keek even terug voor de echte foto. Helaas. Toch een onderkin?

Marieke