Uitgelezen 2019

maandag 31 maart 2014

Bam!

Donderdag schreef ik dat ik leed aan achterafhaast. Dat heeft de fietsenmaker ook geweten. Vrijdagmiddag kon ik m'n nieuwe fietsie al ophalen. Ik krijg er nog kekke fietstassen bij om de accu te verstoppen. Ik schaam me toch wel een beetje met zo'n zwarte doos vol kunstenergie.Dus Purperpolletje is opeens weer druk met fietsen, al merkte ik gisteren al dat zo'n fiets niet alle problemen oplost. De volle fietspaden op zo'n mooie dag maakten me niet blij. Bovendien ben ik nog een beetje te eigenwijs om die ondersteuning ook echt in te zetten wanneer ik 'm nodig heb. Kwam na een tochtje van amper vijftien kilometer toch nog erg moe thuis. Bam! O ja, ik ben chronisch ziek, ondanks die E-bike. Zo af en toe moet ik even weer die muur voelen om opnieuw verstandig om te gaan met mijn mogelijkheden....

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Balen, stomme muur! Maarreh, mooie fiets!

sillie zei

oh prachtige fiets, mijn vriendin heeft er al jaren een gewoon omdat het hier altijd zo hard waait en ze graag met de fiets naar t werk wil en ze dat anders dus niet doet.
Als je een beetje aan het idee gewend bent is het vast genietenZ!

Inge zei

Soortgelijke muur duikt hier regelmatig op en is zeer ongewenst.....

erika zei

Geniet maar fijn van die mooie fiets met extra ondersteuning. Ik heb er spijt van dat ik 2 jaar geleden niet zo-eentje heb aangeschaft, ipv een gewone fiets.

Vlijtig Liesje zei

Het lijkt me stiekem erg fijn zo'n e-bike. Lekker altijd fietsen alsof je de wind achter hebt.

Anoniem zei

Mooie fiets!
Alles moet wennen, ik denk dat je geduld moet hebben, moeilijk he?
naomi

merula zei

tja da's waarschijnlijk wel even confronterend... Maar ja je hebt zo'n mooie fiets gebruik hem dan ook en zoef lekker iedereen voorbij :)

Anoniem zei

Die verrekte muur! Hij staat er dan ineens... en hoe meer je aan het genieten was... hoe harder de muur blijkt te zijn.
Ik word er steeds weer verdrietig van als ik door een muur van mijn fietsje wordt gegooid.

Sterkte!

Greet zei

Ik ga toch die ondersteuning niet gebruiken. Zo erg is het toch niet met me gesteld. Denk je dan. Jaja.
Gefeliciteerd met je e-fiets. Bij lekker weer kun je zo naar me toe komen karren.

jeannet zei

Oh, wat ken ik die muur en voordat ik vaak weer verstandig wordt is er meestal een opstandig uurtje -of twee, of drie ;-)-
Manlief roept al jaren dat ik zo'n fiets moet kopen, maar uit trost......Misschien toch maar eens voor gaan sparen. Leuk je blog, herkenbaar!