woensdag 16 oktober 2013

Kroepoekmassage


In het rijtje overbodige elektrische hebbedingetjes kwam vandaag de massagemat binnen, met stip op 1. Het leek me wel wat, toen ik in de Mediamarkt  -waar ik anders nooit kom, behalve nu omdat de plakbandoplossingen tegen vallende planken in onze koelkast ook niet meer werken - op zo'n ding ging zitten. Grote Pol kan er met z'n slappe geduw niet tegenop, al denkt hij van wel. Ik laat hem niet in de waan, want als ik érgens hoofdpijn van krijg is zijn gewrijf. Strontchagrijnig word ik ervan...
Mijn stevige hoofdpijn verminderde acuut bij het geautomatiseerde porren van de mat tegen mijn schouderbladen. 

De Polletjes vinden zo'n apparaat maar grote onzin. Daar hebben ze natuurlijk wel gelijk in, maar toch, het leek me zo heerlijk, zo'n matje in mijn stoel. 
Een beter effect zou kroepoek geven, volgens Polletje 2, die soms heel creatieve gedachten heeft (van wie heeft hij het?). Kroepoek op je tong heeft een masserend effect, kroepoek op mijn rug zou, ondanks de enorme oppervlakte daarvan, nog een stuk voordeliger zijn dan die €210 die zo'n mat op z'n voordeligst kost. 
De Polletjes spraken overigens vriendelijk uit niet te beroerd zijn om met hun legerkisten over mijn rug te gaan lopen, nog een stuk voordeliger dan kroepoek.  

6 opmerkingen:

meiske zei

Die mat is best fijn. Wij hebben hem ook. Inderdaad, een beetje overbodig, maar soms wel lekker om zo gemasseerd te worden.

Ellen van Vuuren zei

helemaal niet overbodig hoor, zou bij de standaard uitrusting moeten horen !! en bedankt, ik ga weer met een glimlach de dag beginnen dankzij jouw schrijven :-)

wilmi zei

Bij mij pp mn werk staat een complete massagestoel; wat een grote sterke handen heeft die man toch, denk ik altijd na een driedubbele massage sessie voor ik de nachtslaapwacht in ga. Weldadig lekker ( is dat een woord? ) Ik zou m aanschaffen, die mat...

wilmi zei

Kan geen kroepoek tegen op;)

merula zei

misschien ook nog wat sambal bij? (als soort van tijgerbalsem ofzo? ;)

Anoniem zei

Zo'n mat valt ook niet in duizend stukjes uiteen na gedane arbeid. Niet dat ik Opperpol zo breekbaar vind hoor ! Maar die mat zegt ook niet: later schat. Nu niet schat. Echt? Nu? ( zucht). Geen hoofdpijn is ook wat voor te zeggen. Nog een paar proefrondjes draaien bij de MM en als het echt zo lekker is, ook na 3x...keus gemaakt. Het is je gegund hoor. Arie.