maandag 7 augustus 2017

Leeg nest

Kamer hier nog in originele staat
Twee weken geleden vloog het jongste Polletje ook uit. Ik zit hier met een leeg nest. Nou, bijna leeg dan. Zijn ex-kamer ligt nog vol met zooi.
Het moet bij mij echt nog wel even landen, hoor. Het is rustiger en overzichtelijker in huis, maar ik mis mijn kroost ook. Ben er nog niet zo aan toe dat ze nu al volwassen zijn (of zouden moeten zijn...), terwijl ze gisteren nog met lego speelden.
Wist u dat tot 27 jaar na de bevalling nog cellen van de kinderen in het lichaam van de moeder rondzwermen?

Polletjes nieuwe nest is nog geen kilometer verderop en ik hoop dat hij vaak langs komt fladderen om het huis weer even te vullen met zijn drukte, kletspraatjes, gekkig-  en vrolijkheid. Zaterdag was hij jarig en voor het gemak nodigde hij opa en oma en oudste Polletje uit om hier samen te eten. 't Was erg gezellig.


T-shirt is een cadeautje van het oudste Polletje

5 opmerkingen:

Zeeuwse Mama zei

Oh sjonge... ik kijk ontzettend op tegen dat moment :-( ik weet dat dat bij mij nog lang zal duren, hopelijk, maar toch. Mijn jongste wordt deze maand 4... en dat loslaten vind ik (met momenten) al lastig. Maar het is de normale gang van zaken he, zeg ik dan tegen mezelf.

Wat een geweldige trui heeft ie gekregen voor z'n verjaardag! ;)

En oh... je harp!! Ik zou je graag eens horen spelen.

Mrs. T. zei

Hahaha, leuk shirt.
Kan me voorstellen dat het wennen is.

Franca zei

Ik vond de eerste die de deur uit ging al een leegte na laten.
Natuurlijk zal de rust ook fijn zijn..
Het t-shirt is trouwens geweldig!
Tof zo,n broer, het "klieren" gaat gelukkig gewoon door, al zijn ze uit huis.
groetjes, Franca.

Nicole Orriëns zei

Oh ik voel helemaal met je mee! In juni is mijn oudste zoon uit huis gegaan, in augustus vertrekt mijn oudste dochter naar Engeland en in oktober de jongste naar China!

Ik vind het ook allemaal niet niks...

aafke zei

klinkt heel bekend... de jongste dochter is nu 4 weken uit huis, als laatste, maar ook haar kamer thuis is nog in de originele staat...
Het valt em niet tegen, eigenlijk is de rust wel lekker...