Uitgelezen 2019

dinsdag 12 mei 2015

18/272 Hoe kom ik de meivakantie door?

Dit keer heb ik mezelf twee weken vakantie beloofd. Voor Stap op (mijn eigen onderneminkje) hoef ik even niet veel te doen en daar geniet ik ontzettend van. Lekker opladen. En uitrusten. Want mensen, wat was ik moe. Voor de vakantie had ik twaalf leerlingen en dat is voor mij eigenlijk wel wat meer dan het maximum. Na de vakantie ga ik verder met tien leukerds en dat is een mooi aantal. Ik loop mezelf toch een beetje te veel voorbij. Vind mezelf gezonder dan ik eigenlijk ben, schijnbaar.

Vrijdag hoorde Oudste Polletje dat hij unaniem gekozen is om de nieuwe kamerbewoner te worden in het studentenhuis. Dat streelt zijn ego, maar ook dat van mij. En tegelijkertijd... Ach. Het zal wel wennen. En hij komt vast vaak thuis voor gratis knipbeurten, chips en om in alle spullen te rommelen die hij niet mee kan nemen. 

Zaterdag ging ik met Grote Pol een stukkie wandelen. Niets bijzonders, doen we wel vaker. Maar als je vakantie hebt, is het wel fijner. Een prachtig laantje waar de boel goed in bloei stond. Trijnie, weet jij waar dit is? 

Gisteren met de mutsen een plantending gemaakt. Die blauwige is voor mijn schoonzus, die er natuurlijk ook bloemetjes bij krijgt. Dat rode bord hoort er dus niet bij, laat dat duidelijk zijn. 

En vandaag? Vandaag gaan Grote Pol en ik naar Zeeland. Paar dagen Walcheren, heerlijk. 

Een onpurperpolliaans blogje dit keer. Sorry mensen, ik ben niet altijd lollig. 

Dit is dag 18 van 272 dagen dagboek-op-Purperpol.

7 opmerkingen:

Corine(THUIS) zei

Echt wel een leuke leespost hoor, al ben ik bijna subiet kwijt wat je te melden had als ik lees dat je naar Wslcheren gaat.. Ohh zo heerlijk daar!

van alles wat in huis en tuin. zei

Je hoeft niet altijd lollig te zijn hoor: het lollige is wel dat je vraagt of ik weet waar dit is en eh......ik weet het niet!! Lollig hè!
Het zijn in ieder geval geen rhododendrons die niet bloeien!!

van alles wat in huis en tuin. zei

Vergeet ik je helemaal een fijne vakantie te wensen....geniet er maar héééél veel van, dat heb je wel verdient!

Vlijtig Liesje zei

Wat fijn dat je zoon de kamer heeft gekregen! Maar ik kan me het dubbele gevoel ook voorstellen. Ik ben benieuwd hoe ik het zal vinden als de kinderen hier uitvliegen.

Joolzz zei

Lekker vrij zijn! Heerlijk.... En waar dat laantje is? Geen idee!

Greet zei

Was het leuk/prettig/fijn op Walcheren?

Anoniem zei

Hoi!!
Ja, het zal zekers anders zijn, een kind minder. Ik vond het altijd leuk als de kinderen weer een stap in meer zelfstandigheid deden, maar uit huis zijn ze nog niet.
Zo#n bloemending is volgens mij ideaal voor aardbeien, moet ik ook eens maken; eindelijk plukken zonden bukken!
Doei,
Jojo