dinsdag 19 april 2011

Beste meneer van de bustehouderontwerpers,

U doet uw werk niet goed. Veel van onze bandjes zakken namelijk af. Minder kans op afzakkers hebben we als we een heel dure kopen, maar ook dat biedt niet altijd voldoende garantie. Een sportbeha is een prachtige uitvinding, maar afgezien van de flink vergrote kans op afgeknelde bloedvaten en platgeperste borsten presteren wij vrouwen het nog steeds om met afzakkende bandjes te sporten. Da's bepaald knap te noemen, maar het komt onze prestaties niet ten goede. Wie weet is dit wel één grote maffiose actie van u, om ervoor te zorgen dat het verschil tussen sportprestaties tussen mannen en vrouwen kunstmatig groot gehouden wordt!

Vindt u het leuk dat wij vrouwen telkens moeten hijsen?
Wilt u eens onderzoek doen naar vrouwenschouders? Lijkt me wel handig in dit geval. Volgens mij is het een fase in het bhontwikkelproces dat eeuwenlang consequent is overgeslagen, zeker door de firma Hema.
Onderzoek doen is heel normaal, mocht u aan het nut en uw geloofwaardigheid twijfelen. Er wordt veel onderzoek gedaan. Ik noem maar even wat onderzoeken van de laatste tijd:
- welke invloed een achtbaanrit heeft op astmatici;
- of sokken over je schoenen dragen veiliger is als het glad is;
- hoe een helikopter walvissnot kan opvangen;
- een beter wiskundig model van een prop papier;
- op welke toets van het toetsenbord de meeste bacteriën zitten;
- hoe een bh levens kan redden

Beste meneer de bhontwerper, wilt u eens op bovenstaande link klikken en het filmpje bekijken? Wie weet prikkelt het uw creativiteit en ontwerpt u vóór morgen de eerste betaalbare, goed passende bh die niet afzakt. Lukt het niet, kijk dan morgen wéér op dit blog, dan doe ik u nog wat bruikbare suggesties aan de hand.

Met vriendelijke, doch afzakkende groet,

Purperpol

8 opmerkingen:

Toaske zei

Hahaha, dat filmpje. Hoe vind je in hemelsnaam zoiets?

En sorry, mijn bh-bandjes zakken nooit af.

HOEPZIKA ! zei

Hoe kom je er op? mijn bandjes zakken ook af hoor, alhoewel, niet alle...

Susanna zei

hahahaaa....emergency.....staat wel erg charment...en ja bij mij zakken ze ook naar beneden...komt zeker door kwaliteit (kwamtiteit -kwamtitiet) elastic!!

Judith zei

hahahahah waar verkopen ze die??

Diana zei

Whoehaaaaaaaaaaaa!!!

Christien zei

Oh, wat kan jij heerlijk schrijven!!!!
En dat filmpje! Geweldig zeg!
Ik hoop nog veel van je inspiratie te lezen!

groetjes,
Christien

Jacqueline zei

Afzakkende bh-bandjes lijken mij een kwestie van ze strakker aantrekken. ;-) Een groot deel van de vrouwen schijnt trouwens de verkeerde maat bh's te dragen. Dus misschien moet je eens in een Livera- of Hunkemöllerachtige winkel je cupmaat laten opmeten. Ik draag ook bh's van de HEMA, ze zakken bij mij nooit af. Ik denk niet dat de meneer van de bustehouderontwerpers hier schuld draagt.

Tineke Plooij zei

Bij mij zakken ze ook niet af, maar waar dat nu van komt?
Ik heb wel een keer mijn maat laten bepalen bij zo'n zaak als Jacqueline noemt; en ik droeg inderdaad de verkeerde maat.
Ik draag bh's vaak van de HEMA, en dat gaat goed sinds ik de juiste maat weet.
Één van mijn dochters heeft een combinatie van grote cupmaat met kleine omtrek op borsthoogte ( en ook kleine omtrekken overigens trouwens); zij is daarom aangewezen op bh's van speciaalzaken.