Uitgelezen 2019

zaterdag 23 juli 2016

Terug en weg

Niets zo veranderlijk als een vrouw. Nog maar een paar weken geleden was ik stellig: een blog bijhouden is alleen maar het strelen van je ego. Ik zou nooit meer hier schrijven. Die onbenullige dingen die ik hier deel, daar gáát het toch niet om in dit leven? Dat zou je toch ook eigenlijk niet op internet moeten zetten?

Maar er begon toch wel weer wat te kriebelen. Je mag en kunt toch ook gewoon plezier hebben in het vastleggen van die wissewasserige dingetjes en er zijn lezers die daar weer plezier aan beleven.
Het zal misschien de ontspannende invloed van die heerlijk lange zomervakantie zijn waardoor ik de dingen wat lichter zie, misschien ook niet. Maakt niet uit. Dus vandaar.

Eigenlijk vind ik het maar niets, zo'n berichtje over het schrijven van berichtjes. Dus vergeet het bovenstaande alstublieft.

Ik zal u wat bekennen. Daarnet een woordenwisseling met Grote Pol gehad. Wat dan dan?
We gaan vandaag op vakantie. Kleine Pol past op het huis, dus ik kan dit hier zonder inbraakgevaar wel delen met u.
We gaan niet ver, vijf kwartier rijden van hier. En we mogen pas om half vier in dat huisje. Ik vind dat maar niets. Als je op vakantie gaat, ga je 's morgens weg. Je pakt de auto/fietstassen/rugzakken in, smeert wat broodjes, doet een plas en gaan met die banaan. Onderweg doe je wat boodschappen, verkent alvast de omgeving en op je dooie akkertje bel je exact om half vier aan bij de verhuurder.
En nu wil Grote Pol ook nog eens niet eerder weg dan om half drie. Pffff. Ik zit hier duimen te draaien en ga in arren moede maar zitten bloggen, terwijl Grote Pol rustig het hele huis lijkt te gaan soppen.
U merkt het wel: ik ben een ontevreden, ongeduldig en lui mensch. Oké, oké, ik maak even een fotootje van wat vakantiespullen en ga nog wat verstelwerk doen. Is dat ook maar weer klaar.

13 opmerkingen:

van alles wat in huis en tuin. zei

Oh wat heb ik jou lang gemist!! Maar nu uit verveling weer 1x een post....dat vind ik geen reden!! Even ons lekker maken en dan weer stoppen?? Nee dat pik ik niet...grr! Kom maar weer eens vaker langs met je leuke verhalen....anders kom ik op de koffie hoor😃😃
Fijne vakantie!!

Mrs. T. zei

Hallo daar! :-)

Ik wens je een heel fijne vakantie. Hoop dat jullie geen file gehad hebben onderweg.

mrs H. te B. zei

Gezellig, weer eens een berichtje! En wat lekker, een kind wat op het huis past! Fijne vakantie jullie beiden. Ik wil ook altijd op tijd beginnen met de vakantie, ook als ik maar 30 km verderop vakantie vier!

Anoniem zei

Hèhè! Eindelijk weer terug! Maar eerst op vakantie. Veel plezier!

Franca zei

Fijne vakantie!
En daarna snel weer een nieuwe post a.u.b.

Tineke Plooij zei

Ik heb je posts ook gemist; hopelijk heb je straks weer inspiratie om vaker te bloggen.

Inge zei

Van mij mag jij vaker bloggen :-) Fijn vakantie!

It's me zei

Gezellig Je bent erweer.....leuk hoor van mij mag je blijven hoor ❤️ Liefs Ria x

RiaN zei

Heerlijk weer een berichtje...en haha zo gaat het bij ons nou ook steeds. Ik wil weg en nee hoor, voor we gaan is de dag al voor de helft (of langer) om. Daar wen ik nooit aan...:)

waterman zei

He, je bent er weer!! Blijven bloggen nu hoor, veel te leuk, voor jezelf, maar zeker ook voor je lezers! Fijne vakantie!

erika zei

Wat fijn: je bent er weer!!! Ik heb je gemist.
Kom maar op met je verhaaltjes. Niet meer stoppen, hoor.
Fijne vakantie en tot daarna.

Anoniem zei

Ik heb je blog gemist, ik hoop dat je weer gaat schrijven.

desiree zei

Fijn dat je er weer bent. Geniet van je vakantie en daarna weer lekker bloggen hoor!